Velkommen til vårt showroom i Fredrikstad

I vårt showroom på Råbekken i Fredrikstad finner du 700m2 med kvalitetsprodukter og inspirasjon til din uteplass. Våre dyktige rådgivere hjelper deg med alt fra å tegne din hagestue til å finne rett solskjerming. Velkommen til oss.

HAGESTUER

Vi har utstilt forskjellige typer hagestuer som viser alt fra glassfasader, takløsninger og konstruksjoner. Våre dyktige rådgivere hjelper deg å tegne din hagestuedrøm. Ta med ideen og forklar oss hva du ønsker deg, så hjelper vi deg frem til ferdig hagestue.

UTEMØBLER

Ønsker du deg spisegruppe, loungesofa eller andre hagemøbler til din uteplass? Vi har utstilt høykvalitets hagemøbler fra Hillerstorp i vårt showroom. Bli inspirert og få hjelp til å finne det du ønsker deg.

SOLSKJERMING

Vi har norges råeste utstilling av solskjerming. Fra lamellgardiner, persienner og plissé til utvendig persienner og screens. Se og kjenn på alle materialene, test ut de forskjellige funksjonene med og uten fjernkontroll og få gode råd for å finne den perfekte solskjermingsløsing for ditt hus og uteplass.

MØT OSS PÅ UTEPLASSEN

FORHANDLERE OVER HELE LANDET

Vi har forhandlere over hele landet, Finn varene du liker så order vi resten!